Köpvillkor

Dessa köpvillkor gäller när du gör ett köp på webbsidan golvvarmeprojekt.se. Du får offerten skickad till dig via e-post och köpet genomförs via hemsidan.

Priser

Priserna på offerten från golvvarmeprojekt.se anges ink moms, om det skulle vara angivet ett felaktigt pris så kommer inte priset att gälla om det är uppenbart. Vi kontaktar er självklart och ser hur vi kan lösa detta.

Beställning

När du beställer produkterna från golvvarmeprojekt.se så skickas en faktura till den adress du angivit som är ställd på 20 dagar.

Leverans

Fraktkostnaden ingår i priser och vanligtvis tar det 2-3 dagar från det att du beställer produkterna tills du har dom till din önskade leveransadress. Produkterna levereras i hela Sverige.

Ångerrätt

Du har enligt lag rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit produkten. Vi står EJ för returfrakten om du vill returnera produkterna. Produkterna skall returneras oöppnade i orginal/säljbart skick.

Reklamation

Om det är något fel på din produkt har du rätt att reklamera fel som uppkommer inom två år från det du mottagit produkten. Du behöver alltid reklamera inom skälig tid från det att du borde ha märkt felet. Vi tar ej ansvar för felaktig installation eller oförsiktighet med produkterna.

Personuppgifter

Golvvärmeprojekt behandlar personuppgifter enligt gällande lagstiftning. Vi behöver behandla personuppgifter för att kunna erbjuda våra tjänster och förbättra användarupplevelsen